Split: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica

Izvor: Press, 11.Apr.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Bivšem pilotu uništen automobil zbog BG tablica

Rođenom Splićaninu, penzionisanom pripadniku Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Saši Kesiću, već drugi put u poslednje tri godine uništen je automobil u Splitu.
Foto:B92.net
To piše Index.hr, navodeći da je naverovatniji razlog to što ima beogradske registarske tablice.
On u Beogradu živi već neko vreme, a sa suprugom često posećuje Split, piše Index.hr i navodi da mu je u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << incidentu sa kola skinuta zadnja registarska tablica, izbušena zadnja guma, pokidani retrovizori, a peta vrata izgrebana.

Automobil je bio parkiran na parkingu Split parkinga u Plinarskoj ulici, a slučaj je preuzela policija.

Prvi put Kesićev automobil je napadnut 2014. godine, a tada nisu pomogle ni zastava FK "Hajduk" ni oznake firme "Nadalina".

Tada je pokidano nekoliko delova sa kola, ukradena registracija, a na haubi je urezano veliko slovo U sa krstom, za koje kaže da i dalje stoji urezano na njegovim kolima.

"Ni kad dođeš sa splitskim tablicama u Beograd, nema problema. Moji prijatelji kada dođu kod mene, nikad ništa ne dožive, ispada da su oni kulturniji od nas, nadam se da će se ovo varvarstvo iskoreniti i da će turisti slobodno dolaziti u Split. Moji prijatelji su takođe imali neugodnosti - kući su se vratili sa dosta krstova i slova U", rekao je Kesić.

Kesić je poznat i kao muzičar - krajem 80-ih je svirao u alternativnim grupama "Tužne uši" i "Stigmata".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Splićaninu Kesicu drugi put unisten automobil zbog BG tabli

Izvor: Blic, 11.Apr.2017

Rođenom Splićaninu, penzionisanom pripadniku Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Saši Kesiću, već drugi put u poslednje tri godine uništen je automobil u Splitu, a kao najverovatniji razlog se navodi to što ima beogradske registarske tablice...Kesić već neko vreme živi u Beogradu, i sa suprugom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.