Spaljene lutke ISTOPOLNOG para sa detetom: Incident tokom karnevala u Imotskom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2020, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaljene lutke ISTOPOLNOG para sa detetom: Incident tokom karnevala u Imotskom (VIDEO)

U povorci je, kako se ističe, bilo i mnogo dece, koja su gledala spaljivanje lutaka Tokom tradicionalne karnevalske povorke u hrvatskom gradu Imotskom, u kojoj građani maskirani šetaju gradom, spaljene su lutke istopolonog para s detetom.Na lutku deteta je, kako navodi hrvatski Index, zalepljena fotografija poslanika opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) Nenada Stazića i nacrtana crvena zvezda petokraka.U povorci je, kako se ističe, bilo i mnogo dece, koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gledala spaljivanje lutaka.Ovo nije prvi put da se na karnevalu u Hrvatskoj spaljuje nešto u vezi s homoseksualcima.Pre dve godine, na karnevalu u Kaštelima, pred nekoliko stotina roditelja i dece, spaljena je slikovnica sa dve majke i dva oca.
Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tokom karnevala u Hrvatskoj SPALJENE LUTKE ISTOPOLNOG PARA s detetom (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Feb.2020, 10:27

Tokom tradicionalne karnevalske povorke u hrvatskom gradu Imotskom, u kojoj građani maskirani šetaju gradom, spaljene su lutke istopolonog para s detetom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.