Šokantno: Rendgenski snimak bebe zaprepastio lekare VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 09:05

Šokantno: Rendgenski snimak bebe zaprepastio lekare VIDEO

U regionu La Libertad na severozapadu Perua, desetomesečna devojčica je završila u lokalnoj bolnici nakon što je njena majka, Marikarmen Sajami Rosas, primetila neobično ponašanje deteta. Nakon pregleda, lekari su odlučili da urade rendgenski snimak, a rezultati su ih ostavili u šoku.

Na snimku je otkriveno da je dete progutalo krst koji se zaglavio u jednjaku. Ovaj incident izazvao je zabrinutost i zaprepašćenje, s obzirom na to da se radi o veoma maloj bebi. Lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su naložili endoskopski postupak kako bi uklonili strani predmet iz tela deteta.

Intervencija je izvršena 11. novembra, a naknadno je potvrđeno da je sve prošlo uspešno i da se dete dobro oseća. Srećom, beba nije bila životno ugrožena, prenosi Rojters.

U javnosti je objavljen snimak na kojem se vidi majka sa devojčicom, a lekar koji je vodio ovaj neobičan slučaj dao je izjavu o celokupnom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.