Šokantan incident na semaforu: Pesnicom razbio vozaču staklo, pa ga još poprskao i sprejem (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantan incident na semaforu: Pesnicom razbio vozaču staklo, pa ga još poprskao i sprejem (VIDEO)

Šokantna scena desila se dok su vozila stajala na semaforu, pred mnogobrojnim svedocima i policija sada pokušava da uđe u trag oholom vozaču.

Jedan vozač izašao je iz svog luksuznog sportskog automobila i vidno besan pesnicom udarao po staklu drugog vozila dok ga nije razbio, a zatim je još sprejem i poprskao zgranutog vozača.

Incident se desio na Floridi. Snimak, ipak, ne pokazuje šta je prethodilo nemilom događaju, ali očigledno da je došlo do prepirke >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dva vozača, što je opisao svedok događaja koji je sve i zabeležio kamerom mobilnog telefona.

"Stao sam na crveno svetlo i video sam vozača Fordovom kamioneta kako viče na putnike u bmw-u, da bi na kraju i šutnuo auto. Onda se vratio u svoj kamionet. Tada sam uključio kameru. Vozač bmw-a tada izlazi, razbija staklo i prska sprejem. Vozač forda je tada došao do svog prtljažnika i bio sam ubeđen da će da izvadi sačmaru, ali uzeo je metalnu šipku i krenuo ka bmw-u, čiji je vozač bio brži i otišao je, tako da mu nije pričinjena šteta na vozilu", objasnio je svedok.

Policija pokušava da uđe u trag vozačima.



Majka je davila svoju bebu u reci, a onda je u poslednji čas naišao spasilac! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.