Smenili Tuhela zbog incidenta u svlačionici

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 16:51

Smenili Tuhela zbog incidenta u svlačionici

Ostrvski mediji i dalje spekulišu o razlozima oslaska Tomasa Tuhela sa kormila Čelsija.

Kako prenosi "Talk Sport", Nemcu je uručen otkaz posle jedne bizarnbe situacije u čijem središtu je bio vlasnik kluba, Tod Boeli.

Naime, sve se dogodilo na dan kada je Čelsi na Stamford bridžu pobedio Vest Hem sa 2:1.

Portal tvrdi kako je Boeli pokušao da sa grupom gostiju, među kojima su bila i deca, uđe u svlačionicu Čelsija, ali mu Tuhel to nije dozvolio. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Posramljeni vlasnik se vratio u VIP ložu na tribinama da bi nekoliko dana kasnije, posle poraza "plavaca" od Dinama iz Zagreba, uručio otkaaz Tuhelu.

Činjenica je da je među njima dvojicom i ranije bilo tenzija, pre svega oko neslaganja u vezi sa prelaznim rokom.

Čini se da je Boeli prilično opsednut svlačionicom Čelsija, pa je nedavno posle poraza od Brajtona (1:2) ušao tamo i održao lekciju igračima.

On je navodno rekao kako je posle 600 miliona funti potrošenih na pojačanja pozicija ekipe u Premijer ligi sramna i da su svi daleko podbacili, a jedan od od igrača koji je stigao u poslednjih 12 meseci je označen kao najveći krivac.

Što se Tuhela tiče, on je trenutno na klupi Bajerna, a u petak je dobio i pojačanje iz Londona, pošto mu se na klupi Bavaraca pridružio Entoni Beri, saradnik iz perioda dok je bio u Čelsiju.

Klub iz Londona će na ime kompenzacije dobiti oko milion funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.