Slede prekršajne i krivične prijave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slede prekršajne i krivične prijave"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će biti predate prekršajne i krivične prijave protiv ljudi koji su napali gradonačelnika, odbornike i policajce ispred Skupštine grada tokom protesta inicijative "Ne davimo Beograd". 

"Nećemo dozvoliti da neko batina bilo koga u Srbiji i Beogradu", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Stefanović je rekao da se jutros dogodio napad i na pripadnike policije pre sednice Skupštine grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kada su gradonačelnik Beograda i grupa odbornika napadnuti pri pokušaju da uđu u zgradu Skupštine grada. On je rekao da država podržava svaki vid protesta, te podsetio da je policija do sada obezbeđivala svaki protest, ali da nasilje nije dozvoljeno.

"Pozivam ljude da se uzdrže od nasilja, nasiljem se ništa neće postići. Svaki vid protesta je dozvoljen", rekao je Stefanović.

On je naveo da je jedan policajac Ivan Džambić zadobio povrede ruke i lica, te da su mu slomljene naočare, te da se sada nalazi u Kliničkom centru na analizama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.