Slavko Beleslin prvi put o incidentu sa Parking servisom VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavko Beleslin prvi put o incidentu sa Parking servisom VIDEO

"Pobesneli Beleslin, priveden jer je razbio blagajnu Parking servisa, razveo se, napio pa divljao i isekao ruku..." Tako su juče mediji na naslovnim stranama pisali o voditelju Slavku Beleslinu i incidentu koji se dogodio nekoliko večeri ranije. O tome šta se zaista desilo govorio je Beleslin u "Jutru" na Prvoj televiziji.

"U suštini, stvar je potpuno banalna. meni nije bilo dozoljeno da napustim parking oko jedan sat ujutru zbog nekog potpuno besmislenog iznosa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nisam imao novac kod sebe. Ja sam potpuno besmisleno ušao raspravu, povišenim tonom. Tokom te rasrave sam zaista udario u vrata te kućice. Na moje ogromno iznađenje, to staklo je puklo. Tog trenutka sam znao šta će se desiti. Definitivno sam bio u stanju afekta povišene reakcije. Znači to je to. Napravljena je ta materijalna šteta, koliko god ona nije velika. Ali, uopšte ne želim da minimalizujem događaj zbog toga. Zaista je puklo staklo, nisam želeo da se to desi", rekao je Beleslin i dodao da je prvo otišao odatle, a da se nakon deset minuta vratio jer zna da je uništavanje tuđe imovine krivično delo. Tamo je već stigla policija.

"Ja sam se vratio da preuzmem odgovornost. Oni su vrlo ljubazno napravili zapisnik. To je manje-više sve", objasnio je on i istakao da se kaje zbog toga, kao i da u celoj toj priči nije "stradalo nijedno ljudsko biće, kako su pisale novine".

Rekao je da je popio nekoliko čaša vina, ali da neće da prebacuje odgovornost na to. "Kriv sam samo ja", kaže.

On je istakao da su tabloidi dobro iskoristili njegov slučaj za skretanje pažnje sa bitnih tema.

"Tog dana je bila sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, tog dana Kosovo je preuzelo Trepču... To utiče na milione ljudi. Ali, pogodi ko je bio prva vest", istakao je Beleslin.

Njegovo celo gostovanje pogledajte u videu u nastavku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.