Siledžije pretukle trenera i odbojkašicu

Izvor: Politika, 14.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siledžije pretukle trenera i odbojkašicu

Huligani upali na trening kluba Stampedo u niškoj osnovnoj školi. Igračici Aleksandri Ignjačević polomljene obe ruke

Niš – Grupa huligana upala je preksinoć oko 20.30 časova u fiskulturnu salu Osnovne škole „Sreten Mladenović Mika”, gde je u toku bio trening odbojkaškog kluba Stampedo i batinama i bejzbol palicama pretukla Ivana Bojovića, trenera kadeta u klubu i Aleksandru Ignjačević, šesnaestogodišnju odbojkašicu. O incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je obaveštena policija, koja je kako saznajemo, privela vinovnike.

–Trebalo je da počne trening kadeta, učenika osmog razreda osnovne, i prvog i drugog razreda srednje škole. U dvorani je bio i dečak koji nije član kluba i ne trenira odbojku, pa sam ga nekoliko puta zamolio da izađe. Tek posle mog trećeg poziva je pristao i ispratio sam ga do izlaza. Nije bilo svađe, čak ni povišenog tona. Započeli smo trening i posle samo desetak minuta u dvoranu su upala petorica siledžija sa motkama i batinama. Prišli su, počeli da psuju i viču, a onda me pretukli i pobegli – navodi trener Ivan Bojović.

U naletu huligana teško je povređena šesnaestogodišnja Aleksandra Ignjačević, takođe član ovog odbojkaškog kluba. Ova devojka našla se na putu huliganima, koji su je napali u hodniku škole i batinama joj slomili obe ruke.

Povređena učenica prevezena je na Ortopedsko-traumatološku kliniku niškog Kliničkog centra gde su joj obe ruke stavljene u gips. Bojović je odmah prebačen u Hitnu pomoć, gde je konstatovano da je lakše povređen.

Trening je prekinut i o svemu je obaveštena policija.

T. Todorović

[objavljeno: 15/10/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.