Šest osoba poginulo u oružanom sukobu u SAD

Izvor: Beta, 11.Dec.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba poginulo u oružanom sukobu u SAD

U oružanom sukobu na ulicama američkog grada Džersi Sitija poginulo je šest osoba, medju kojima su policajac i troje prolaznika, saopštile su vlasti.U jučerašnjoj razmeni vatre u saveznoj državi Nju Džersi stradala su i dva napadača, navela je policija.Ubijeni policajac Džozef Sils predvodio je brojne operacije zaplene ilegalnog oružja prethodnih godina, i moguće je da je pokušavao da spreči oružani incident kada je pogodjen u pucnjavi bliu groblja, navele su vlasti.Oružani obračun je potom nastavljen u prodavnici košer hrane udaljenoj oko 1,5 kilometara, gde je pronadjeno još pet tela.Vlasti veruju da je na meti napadača bila ta jevrejska prodavnica, napisao je sinoć na Tviteru gradonačelnik Džersi Sitija Stiven Fulop, ne precizirajući zašto vlasti veruju da je supermarket bio meta.U incidentu su ranjena dva policajca koja su kasnije puštena iz bolnice.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šest žrtava u pucnjavi u Džersiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2019

Jedan policajac i najmanje još petoro ljudi poginulo je u nizu oružanih napada u Džersi Sitiju, u američkoj državi Nju Džersi, prenosi BBC. Još dvoje policajaca je povređeno tokom incidenta, koji je kulminirao pucnjavom nakon što su se dva napadača zabarikadirala u radnji. Nekoliko lokalnih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.