Sedmaci pretukli nastavnicu istorije

Izvor: Radio 021, 02.Feb.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmaci pretukli nastavnicu istorije

U splitskoj osnovnoj školi u ponedeljak je došlo do tuče između dvoje učenika sedmog razreda sa jedne i njihove nastavnice sa druge strane.

Dečak i devojčica koji su inače poznati po problematičnom ponašanju tukli su nastavnicu istorije rukama i nogama, a u odbrani je i ona njih udarala. Direktorka odeljenja za prosvetu Nansi Ivanišević navodi da je od direktorke škole Mirjane Dodig dobila usmenu potvrdu o incidentu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Iz razgovora sa direktorkom mogu potvrditi da je došlo do incidenta odnosno sukoba dvoje učenika i nastavnice nakon čega je došlo do povređivanja jedne osobe, ali detalje ne znam. Direktorka škola je preduzela sve mere i obavila razgovore sa nadležnim institucijama", kaže Ivanišević. Lokalni mediji prenose da je u tuči na školskom hodniku povređena nastavnica.

Učenici koji su bili svedoci sukoba pozvani su u pratnji roditelja u policijsku stanicu. Iz splitske policije nisu hteli da potvrde da je reč o školi u Dobri, s obzirom na to da je reč o maloletnicima, ali su potvrdili da se incident dogodio.

Autor: Jutarnji list

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PREMLATILI JE U ŠKOLI: Splitski osnovci nogama i rukama tukli nastavnicu istorije!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2016

SPLIT - U splitskoj osnovnoj školi "Dobri" učenca i učenik 7. razreda izudarali su nastavnicu istorije...Tuča je izbila u školskom hodniku gde je nastavnica napadnuta i brutalno pretučena. Nju su ova dva đaka udarala i rukama i nogama. Nastavnica je prbačena u bolnicu gde su joj  konstatovane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.