Sebastian Vettelov snimak je ključ za Alonsovu nesreću

Izvor: Moto.rs, 08.Mar.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebastian Vettelov snimak je ključ za Alonsovu nesreću

Teorija da se Fernando Alonso onesvestio i pre nego što je udario u zid pored staze na testiranju u Barseloni pre dve nedelje je sve jača iz sata u sat. Naime, kako javljaju pojedini italijanski listovi ključ misterije bi mogao da bude snimak koji je snimljen iz automobila Sebastiana Vettela koji je vozio iza Alonsa

Vettel je odmah nakon incidenta rekao da je Alonsova reakcija u krivini bila čudna ali je ispravio nakon nekog vremena svoju izjavu i rekao da sudar nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << bio tako dramatičan odnosno da je on video samo njegove posedne momente. Ono što italijanski mediji tvrde je da snimak uzet sa kamere Vettelovog automobila pokazuje da McLaren Honda automobil iznenada usporava i da zatim „neobjašnjivo“ udara u zid. Bernie Ecclestone je komentarišući ovu nezgodu takođe upotrebio pojam „objašnjivo“. Sve ovo nas navodi da cela priča ima neku pozadinu, a kakva je ona možda se nikada i neće saznati.

foto © Red Bull
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.