Saslušana trojica žandarma

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušana trojica žandarma

Trojica pripadnika žandarmerije koji su učestvovali u incidentu tokom Parade ponosa, u kome je povređen brat premijera, saslušani su danas u Višem tužilaštvu.

Saslušanje četvrtog žandarma zakazano je za sutra.

Advokat Aleksandar Ćurčić samo je kratko posle saslušanja rekao da ni on ni njegovi branjenici neće davati izjave do završetka istražnog postupka.

Oni se terete za napad na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojno lice i ometanje u vršenju vojne službe, kao i za zlostavljanje i mučenje, dok se jedan tereti za zloupotrebu službenog položaja.

Osumnjičeni su ranije na saslušanju u policiji izjavili da su samo izvršavali zadatke i da su naređenja da upotrebe silu dobili od nadležnih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mora da se sazna istina o prebijanju brata Aleksandra Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 05.Feb.2015

U Palati pravde u Beogradu u četvrtak su saslušana četvorica pripadnika Žandarmerije u okviru istrage koja se vodi povodom incidenta koji se dogodio tokom Parade ponosa, kada je pretučen brat premijera Aleksandra Vučića. S tim u vezi, oglasila se i Sindikalna organizacija Žandarmerije...- Mi,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.