Šarić: Nisam bio u diskoteci, Delić negira pucnjavu!

Izvor: Press, 03.Avg.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Nisam bio u diskoteci, Delić negira pucnjavu!

Crnogorska policija demantovala je pisanje medija da je u diskoteci „Top hil" u Budvi bilo pucnjave ispred separea za kojim su sedeli Duško Šarić, brat odbeglog narko-bosa Darka, i Ivan Delić!
Takođe, Šarić je rekao da u noći između nedelje i ponedeljka uopšte nije bio u diskoteci, a Delić je rekao da nije pucano na njega!
Iako je cela Budva juče pričala o incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u kojem je u nedelju uveče učestvovao Vladan Visentijević, zvani Ožiljak, iz Beograda, u policiji tvrde da u ovoj diskoteci nije bio prijavljen nikakav incident! Juče se oglasio i Ivan Delić koji je do sada preživeo nekoliko atentata.
- Nije istina da je neko pucao na mene! To su gluposti i izmišljotine - rekao je Delić koga je svojevremeno lider radikala Vojislav Šešelj označio kao ubicu Pavla Bulatovića, bivšeg ministra odbrane SRJ.
Duško Šarić negirao je da je bio u diskoteci „Top hil" u trenutku pucnjave, kao i da ima bilo kakve veze sa njom.
- To apsolutno nije tačno! Nisam bio u toj diskoteci. Imam video-zapis i 10 svedoka gde sam bio u to vreme - rekao je Šarić „Vijestima".
Brat najtraženijeg Pljevljaka kaže da mu je dosadilo što njega i porodicu prozivaju za sve i svašta.
- Ne možemo više da živimo od tih priča da smo odgovorni maltene za sve što se događa - rekao je Šarić.
Portparolka crnogorske policije Tamara Ralević rekla je juče da oni ništa ne znaju o pucnjavi u budvanskom noćnom klubu i da tamošnjoj policiji nije ništa prijavljeno.
Međutim, crnogorski mediji izveštavaju da se u diskoteci „Top hil" dogodio „stampedo gotovo dve hiljade gostiju i da je zavladala neviđena panika nakon što je došlo do velike pucnjave i tuče obezbeđenje sa Bograđaninom Vladanom Visentijevićem, zvanim Ožiljak, bivšim ultimat-fajt borcem koji je pre nekoliko godina proteran iz Francuske.
- Zvuk rafala i meci koji su leteli na sve strane, vrisak mladih turista, koji su ostali nakon koncerata hrvatske pop grupe „Kolonije" da se još zabave, slika je prve avgustovske večeri u metropoli turizma - pišu podgoričke „Vijesti" i dodaju da je navodno Visentijević koji iza sebe ima bogat dosije, prišao da se javi Dušku Šariću koji je sedeo u jednom od separea i kojeg poznaje iz Beograda. Usledila je najpre pucnjava, a potom je obezbeđenje Šarića i Delića krenulo na Visentijevića koji je skočio u bazen i pobegao. Visentijević je kasnije primljen u bolnicu u Kotoru sa težim povredama.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.