Sari: Kepa neće biti kažnjen, došlo je do nesporazuma

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari: Kepa neće biti kažnjen, došlo je do nesporazuma

Menadžer Čelsija Mauricio Sari rekao je da neće sankcionisati svog golmana Kepu Arisabalagu posle incidenta na finalu Liga kupa.

Mančester siti je odbranio titulu Liga kupa posle pobede nad Čelsijem nakon izvođenja jedanaesteraca, posle 120 minuta bez golova.

Sari tokom meča bio izuzetno ljut na Kepu, koji je odbio da bude izmenjen pred početak penal serije, ali je posle meča promenio stav.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Igrali smo veoma dobro tokom cele utakmice. Moja je krivica, desio se nesporazum, jer sam ja razumeo da postoji problem sa golmanom, da on ima grčeve i da ne može da nastavi meč. Golman je rekao da nema problema i bio je u pravu, ali na pogrešan način jer je loše odreagovao. Neće biti sankcionisan, sada razumem situaciju", rekao je Sari posle meča.

S obzirom na to kako je Sari odreagovao tokom meča, pitanje je koliko mu treba verovati prilikom ove veoma diplomatske izjave.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEMA SANKCIJA ZA NEPOSLUŠNOG GOLMANA: Trener Čelsija o skandalu na finalu Liga kupa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019

Trener Čelsija Mauricio Sari rekao je da neće sankcionisati svog golmana Kepu Arisabalagu posle incidenta na finalu Liga kupa, u kom je Mančester siti odbranio titulu posle pobede nakon izvođenja jedanaesteraca (5:3), posle 120 minuta bez golova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.