Samo SE SRUŠILA na snimanju: Hitna pomoć momentalno došla po Lepu Lukić - Ovo su DETALJI INCIDENTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 16:20

Samo SE SRUŠILA na snimanju: Hitna pomoć momentalno došla po Lepu Lukić - Ovo su DETALJI INCIDENTA

Pevačica se na snimanju novogodišnje emisije iznenada srušila jer je previdela stepenik. Sada se oglasila za medije i objasnila kako je došlo do nemilog događaja.

Lepa Lukić doživela je jako nezgodan pad na snimanju novogodišnjeg programa Javnog servisa. Pevačica je prilikom silaska, previdela stepenik, nakon čega se samo srušila.

Pevačica se povodom ovoga oglasila za medije, pa objasnila šta se dogodilo.

- Snimala sam novogodišnji program na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << RTS-u. Kada sam završila sa izvođenjem pesme, krenula sam dalje. Došao je auto po mene, ja krenem i u tom momentu je stigla dojava da je u zgradi bomba. Ljudi počeše preko glave da trče i ja kako nisam videla stepenice, padnem i ubijem se ovako teška. Cela sam se razbila. Bila sam ugruvana, ali nisam ništa slomila. Došla je i hitna pomoć. Sada sam malo bolje i mogu da funkcionišem - kaže Lepa Lukić za "Informer".

Kraljica narodne muzike se i dalje oporavlja od pada, ali srećom, sada je sve u redu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.