Saigrači sprečili tuču Pečnika i Vešovića

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saigrači sprečili tuču Pečnika i Vešovića

Manji incident obeležio je prepodnevni trening prvotimaca Crvene zvezde. U verbalni sukob ušli su Marko Vešović i Nejc Pečnik, ali se situacija brzo smirila.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Posle duela u šesnaestercu, Vešović je ljutito upitao Pečnika:
Što me psuješ?
Slovenac je bez reči stao na svoju poziciju, ali Crnogorac nije odustajao. Uzalud >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su saigrači pokušavali da ga smire. Ponavljao je pitanje.
Šta me gledaš? – uzvratio je Pečnik.
Kad se još jedna psovka mogla pročitati sa usana Pečnika, Vešović je krenuo ka njemu, ali su ga zadržali najbliži saigrači. Sve je, međutim, bilo daleko od fizičkog obračuna.
Kad su ponovo došli na red da napadaju centaršut u šesnaestercu, reagovao je trener Stojanović i poručio im:
Pečo i Vele, odmorite.
Igrači su hladili glave još tri minuta, a zatim su nastavili da treniraju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Izbegnut sukob na treningu!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2013

Slovenac Nejc Pečnik i Crnogorac Marko Vešović imali su, tokom prepodnevnog treninga, verbalni obračun koji je pretio da eskalira u fizički. Na sreću, saigrači su ih na vreme sprečili da naprave veliku glupost.

Nastavak na Sportske.net...

Napeti odnosi u Zvezdi!

Izvor: Utakmica.rs, 19.Sep.2013, 14:20

Slovenac Nejc Pečnik i Crnogorac Marko Vešović imali verbalni sukob na jučerašnjem treningu, ostali saigrači su ih sprečili da dođe do fizičkog obračuna. Dvojica fudbalera imali su duel u šesnaestercu posle kog je Pečnik opsovao Vešovića pa ga je desni Zvezde bek upitao:..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.