Šabac: Napadnut medicinski tehničar

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Napadnut medicinski tehničar

Medicinski tehničar Borisav Gladović napadnut je u službi hitne pomoći u Šapcu, saznaje RTS. Do incidenta je došlo jutros oko četiri sata u Službi hitne pomoći kada je pacijent M. M. (44) nožem napao Gladovića.Gladović je tada bio sam u ambulanti, jer se ekipa hitne pomoći nalazila na terenu.Uz pomoć drugog pacijenta, medicinski tehničar je savladao napadača, koga je posle toga policija sprovela na psihijatrijsko odeljenje šabačke bolnice.Prema rečima dr Ivane Kosanić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << M. M. je lečeni alkoholičar, i psihijatrijski bolesnik, koji je pre tri dana u ovoj ustanovi dobio uput za pregled kod psihijatra.Dom zdravlja je u saopštenju osudio ovaj napad."Dom zdravlja Šabac oštro osuđuje svako nasilje, podsećajući da je naša koleginica na radnom mestu ubijena pre nepunih mesec dana, a taksista Čedomir Popović na svom pre samo dan, dva. Apelujemo na sve da zaštite zdravstvene radnike i sve ljude koji posvećeno i profesionalno obavljaju svoj posao. Nedopustiva je ovakva eskalacija nasilja kojoj smo svedoci poslednjih nedelja. Tražimo od nadležnih da zaštite sve, kako se tragedija koju smo doživeli početkom januara ne bi ponovila", navodi se u saopštenju.(RTS)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Narkoman nasrnuo nožem na tehničara

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2016

"Došao sam nekog da ubijem", rekao je pacijent M.M. (44) godine, i potegao nož na medicinskog tehničara Borisava Gladovića, u službi hitne pomoći šabačkog Doma zdravlja, saznaju “Novosti”. Ovo se dogodilo u utorak oko 4 sata ujutro, dok je tehničar bio sam u ambulanti, jer su svi doktori...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.