Izvor: Blic, 11.Dec.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB UŽIVO ZBOG SLUČAJA BARBARA Škoro: Ovo je nasilje nad istinom u kome ste učestvovali i vi; Vučićević: Neću da se spuštam na vaš nivo (VIDEO)

Televizijsko uključenje novinarke Studija B Barbare Životić u večeri kada su se u Beogradu održavao protest "Stop krvavim košuljama" ni tri dana kasnije, ne prestaje da skandalizuje javnost. Njen izveštaj u kome je pomenula "daleko manje ljudi", "incident u tuči kišobranima" i "licemerje organizatora" istog trenutka postao je tema broj jedna na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUKOB UŽIVO ZBOG SLUČAJA BARBARA Vučićević: Uplašena je, tražila je stručnu pomoć; Škoro: Svaki normalan urednik bi rekao - Devojko, ne radi to (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Dec.2018

Televizijsko uključenje novinarke Studija B Barbare Životić u večeri kada su se u Beogradu održavao protest "Stop krvavim košuljama" ni tri dana kasnije, ne prestaje da skandalizuje javnost. Njen izveštaj u kome je pomenula "daleko malo ljudi", "incident u tuči kišobranima" i "licemerje organizatora"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.