SUDAR OD MILION DOLARA: Audijem RASTURIO kola BOGATAŠA, skupe mašine LETELE kao da su OD PAPIRA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR OD MILION DOLARA: "Audijem" RASTURIO kola BOGATAŠA, skupe mašine LETELE kao da su OD PAPIRA (VIDEO)

Incident se dogodio tokom noći.

Jedan mladić je u Čelsiju u napravio pravi karambol kada je svojim "audijem" uleteo pravo na niz luksuznih automobila parkiranih duž ulice. U udesu je oštećeno 11 automobila, među kojima i "meklaren" vrednosti 330.000 evra, "porše kajen" od 110.000 evra i "bentli" od oko 220.000 evra.

Na snimcima bezbesnosnih kamera se vidi kako se "audi" trkao sa jednim "poršeom" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je izgubio kontrolu. Incident se dogodio tokom noći, "žrtve" su bili automobili koji ukupno koštaju preko milion evra, a ukupna šteta je oko pola miliona evra.

Svedoci su ispričali da su najpre pomislili da se rade o eksploziji, a zatim su izašli na ulicu i videli oštećene automobile.

- Mislila sam da je u pitanju eksplozija, da se možda srušio helikopter - rekla je jedna žena.

Drugi su rekli da misle da je bila u pitanju trka. Vozač, za koga se navodi da j veoma mlad, izašao je iz "audija" okrvavljene glave i odvezen u bolnicu. U parkiranim automobilima nije bilo nikoga.

Svedoci kažu i da se u njihovom kraju često održavaju trke luksuznim i superbrzim automobilima. Iz policije je saopšteno da je vozač "audija" samo lakše povređen i da za sada nije bilo hapšenja dok se ne utvrde sve okolnosti incidenta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.