Izvor: S media, 28.Feb.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Samoubistvo mladog para, zajedno skočili s mosta u nabujalu reku

Kineska policija traga za mladim parom, koji je juče skočio s mosta na reci Jance u Vuhanu, glavnom gradu provincije Hubei. Njihovom skoku slučajno je prisustvovao reporter lokalnog lista.

Jedan reporter snimao je fotografije zagađenja vazduha pored reke, kada je neko iznenada uzviknuo: “Neko je u reci!”

U trenutku kada je novinar pogledao ispod mosta da bi proverio šta se desilo, druga osoba je prekočila ogradu i takođe skočila.

Reporter >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je slikao incident i pozvao policiju, ali su dve osobe nestale u reci za manje od deset sekundi. Policija je stigla na lice mesta dva minuta kasnije i pozvala gliser.

Na mestu odakle je par skočio nađeni su ženska tačna, flaša pića i upaljač.

Reporter se kasnije setio da je deset minuta pre nemilog događaja prošao pored dvoje mladih u crnoj odeći, koji su bili naslonjeni na ogradu i pušili.

Lična karta, koja je nađena u stvarima, glasi na prezime Liu i pripada 20-godišnjem mladiću iz Caidiana, u okrugu Huangpo (Vuhan). Liuov rođak rekao je novinaru da mladić nije bio u svađi s roditeljima i da ne zna ko je žena koja je skočila s njim.

(Blic)

Foto: Guliver/Thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slikao smog, uhvatio samoubistvo para

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013

Kineski fotoreporter, dokumentujući zagađenje vazduha u gradu Vuhanu, slučajno je objektivom uhvatio i samoubistvo dvoje mladih ljudi koji su sa mosta skočili u reku Jance. .. ..Lokalni list piše da policija i dalje traga za mladićem i devojkom koji su sa visokog mosta skočili u Jance reku, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.