STRAVIČNI NAPAD U CENTRU NOVOG PAZARA! Maloletnik nožem izbo policajca, naneo mu teške povrede testisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:26

STRAVIČNI NAPAD U CENTRU NOVOG PAZARA! Maloletnik nožem izbo policajca, naneo mu teške povrede testisa

U centru Novog Pazara dogodio se šokantan incident kasno sinoć kada je policajac pretrpeo opasne telesne povrede nakon što ga je maloletnik napao.
Napadač je koristio oštar predmet, pa je zadao tri ubodne rane policajcu, uključujući obe noge i testise, što je izazvalo hitnu medicinsku intervenciju, zbog opasnosti povreda.
Žrtva je brzo prebačena u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde je trenutno na operaciji, prenosi "Sanžak Danas".
Policija je efikasno reagovala na ovaj težak događaj, brzo identifikujući i privodeći osumnjičenog maloletnika.ž
Srbija Danas/Telegraf...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGUBIO JE MNOGO KRVI, HITNO JE OPERISAN Poznato stanje policajca kog je nožem izbo maloletnik (17) u centru Novog Pazara

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Policajac kog je u centru Novog Pazara nože teško povrediomaloletnik u teškom je stanju. On je hitno operisan u novopazarskoj bolnici.

Nastavak na Blic...

Maloletnik izbo policajca jer se DUŽE ZADRŽAO U WC-u?! Jezivi detalji napada u Novom Pazaru: Povređeni hitno OPERISAN

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

N.R. (26), radnik na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar, teško je povređen u napadu koji se dogodio u kafiću u pomenutom gradu, kada ga je maloletnik (17) izbo nožem u noge i u testise. Napad se dogodio nakon svađe koja se dogodila u toaletu kafića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.