STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU ZA OBUKU SPECIJALACA: Objavljene prve fotografije, dramatične scene (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 10:43

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU ZA OBUKU SPECIJALACA: Objavljene prve fotografije, dramatične scene (FOTO)

Incident se dogodio tokom zajedničke vežbe OCSD-ovog Odeljenja za bombe i SWAT timova.

Specijalne snage obezbeđuju centar za obuku FBI, gde je u sredu oko 13 časova došlo do eksplozije u kojoj je povređeno 16 osoba.

Eksplozija se dogodila u u gradu Irvajn u Kaliforniji. Incident se dogodio tokom zajedničke vežbe OCSD-ovog Odeljenja za bombe i SWAT timova, a prema prvim informacijama eksplodirao je uređaj koji je korišćen tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vežbe.

Dve osobe zadobile su teške telesne povrede, a jedna je i operisana.

- Najtežu povredu zadobio je član našeg SWAT tima, u pitanju je povreda noge i mora da se radi operacija - saopštio je Frenk Gonzales iz OCSD-a. U bolnicu je prevezeno 15 osoba, a većina njih ima vrtoglavicu i problema sa sluhom od siline eksplozije.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.