ŠTIMAC ZGROŽEN POSLE INCIDENTA NA KALIŠU: Meni je žao što ja nisam bio tu kada je vukao i udarao decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 15:58

ŠTIMAC ZGROŽEN POSLE INCIDENTA NA KALIŠU: Meni je žao što ja nisam bio tu kada je vukao i udarao decu

Policija je privela nasilnika.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak muškarca koji na Kalemgdanu napada dečaka je "prodaje sokove kao i on".

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Incident koji se dogodio zgrozio je proslavljenog košarkaškog reprezentativca naše zemlje Vladimira Štimca, koji se tim povodom oglasio na Tviteru.

- Ćao svima, ako hoćete da popijete sok imate dva dečaka koji su sami cedili sok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prodavali na Kalemegdanu. Čuo sam da su jako dobri, pošto je konkurencija koja ima 50+ godina napala tu decu i kako sam čuo jedno dete je dobilo i udarac, a drugo je vukao za ruku - napisao je Štimac i dodao:

Cao svima, ako hocete da popijete sok imate dva decaka koji su sami cedili sok i prodavali na Kalemegdanu. Cuo sam da su jako dobri, posto je konkurencija koja ima 50 plus napala tu decu i kako sam cuo jedno dete je dobilo i udarac a drugo je vukao za ruku.

Koje reci upotrebiti…

— Vladimir Stimac (@stimac15) June 8, 2023

- Koje reči upotrebiti za takvog nečoveka??? Pozivam sve da niko nikada ne kupi ništa sa njegovog štanda. Meni je žao što ja nisam bio tu kada je vukao i udarao decu. U šta smo se to pretvorili??? Ej, deca mu konkurencija?! Umesto da je otišao i pomogao im, ili neke njegove kupce preusmerio na njih da im pomogne, on ih maltretira - zgranut je Štimac.

Inače, pripadnici MUP-a su priveli nasilnika.

Dečaci sada na drugom mestu prodaju sokove, a Štimac je pozvao sve da kupuju kod njih.

Ajmo svi na sok!👇🏻 https://t.co/nVyeaQMw0V

— Vladimir Stimac (@stimac15) June 8, 2023
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.