STIGAO U BRITANIJU! Princ Hari vidno UZNEMIREN na AERODROMU, a u međuvremenu kod KRALJICE ovaj prizor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 17:29

STIGAO U BRITANIJU! Princ Hari vidno UZNEMIREN na AERODROMU, a u međuvremenu kod KRALJICE ovaj prizor!

Dramatično!

Kraljičina krojačica Angela Keli, koja je navodno bila umešana u jedan incident zajedno sa Megan Markl, neposredno pre venčanja sa princem Harijem, viđena je ispred palate u Vindzoru kako razgovara telefonom i iz kola iznosi torbe pune stvari. Inače, u ovoj palati kraljica trenutno boravi povodom dve nedelje žalosti.

Pojava krojačice samo nekoliko dana pre sahrane princa Filipa, zaintrigirala je javnost. Zvanična lista gostiju na sahrani još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek nije poznata, a princ Hari je viđen kako ulazi na aerodnorom, vidno uznemiren nakon vesti o smrti princa Filipa. Sačekalo ga je obezbeđenje, a oni koji su ga videli kažu da je bio vidno uznemiren. Nekoliko dana će borativi na imanju pre sahrane, a ovo je, mnogi smatraju, idealna prilika, da sa članovima porodice, prvenstveno bratom Vilijamom izgladi odnose nakon spornog intervjua kod Opre kada su on i njegova supruga Megan Markl optužili članove kraljevske porodice da imaju rasističke stavove.

Gore pomenuta gospođa Keli je bila optužena da nije želela da udovolji zahtevu Harijeve buduće neveste, a sporna je bila tijara. Svađa je rezultirala time, da je princ Hari besan otišao da se žali kraljici.

- Ne znam šta se dođavola dešava, ova žena mora to da uradi za moju buduću suprugu.

Dvor je strogo negirao da je došlo do ovog skandala i da je Hari tom prilikom vikao na svoju baku. Uprkos ovome, veza između kraljice i njene krojačice je i dalje neobično jaka, što je rezultat dugogodišnje saradnje. Keli je inače tri puta razvedena.

Kelijeva je toliko bliska sa kraljicom da je napisala dve knjige o njoj uz kraljičino odobrenje. Živi u Vindsoru i uživa sve pogodnosti, a kraljica je viđena i kao kod nje odlazi na čaj.

Kelijeva je jednom prilikom i rekla da je bliska sa kraljicom.

- Volim kraljicu i sve u vezi sa njom. Tokom godina mi je dozvolila da joj se više približim. Razgovaramo o odeći i nakitu, mi smo tipične žene -  rekla je Kelijeva jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.