STARLETA ĆE BITI OPTUŽENA SA BRATOM Uskoro optužnica protiv Dušice Jevđenović zbog napada na policajce

Izvor: Blic, 18.Maj.2016, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARLETA ĆE BITI OPTUŽENA SA BRATOM Uskoro optužnica protiv Dušice Jevđenović zbog napada na policajce

Dušica Jevđenović (26), nekadašnja savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova koja je u junu prošle godine suzavcem napala policajce, uskoro će zajedno sa bratom Ivanom biti optužena zbog ovog incidenta, saznaje "Blic".

Naime, nakon saslušanja svedoka napada, među kojima je bila i Dušičina majka Suzana, u istrazi ovog dela ostaje samo da se završi veštačenje povreda koje je zadobio policajac Bojan Milenković.

Njemu je bahata starleta sa diplomatskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pasošem isprskala suzavac u oči. U zavisnosti od težine povreda koje je policajac zadobio, Treće osnovno tužilaštvo odrediće i visinu predložene kazne za starletu.

Iako je fokus javnosti uglavnom bio na njoj, i Dušičin brat Ivan naći će se zajedno sa sestrom na ovoj optužnici. On je takođe napao policajce, a pretio im je i gasnim pištoljem.

Priočitajte još:

Podsećamo, incident se dogodio u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, kada su policajci privodili Ivana. Tokom intervencije Jevđenovićeva je vređala policajce, govorila im da ne znaju s kim se kače i pretila im diplomatskim pasošem. Zatim je pomenutog policajca isprskala suzavcem, usled čega se ovaj, prema njegovom iskazu, onesvestio.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STARLETA CE BITI OPTUZENA SA BRATOM Uskoro optuznica protiv Dusice Jevdjenovic zbog napada na policajce

Izvor: medio.rs, 18.Maj.2016

Dušica Jevđenović (26), nekadašnja savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova koja je u junu prošle godine suzavcem napala policajce, uskoro će zajedno sa bratom Ivanom biti optužena zbog ovog incidenta, saznaje "Blic"...Naime, nakon saslušanja svedoka napada, među kojima je bila i Dušičina...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.