STARAC PUCAO NA RADNIKE!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARAC PUCAO NA RADNIKE!

Muškarac (81) je bio besan jer nisu hteli da mu uključe struju, koju su mu dan ranije isključili

NOVI PAZAR - Bezobrazno!

Osamdesetjednogodišnji starac nasrnuo je, a potom i pucao na dvojicu montera „Elektrosrbije“ iz Kraljeva zato što nisu hteli da mu priključe struju, koju su mu dan ranije isključili jer ju je krao. On je posle pucnjave priveden, ali je ubrzo pušten na slobodu.

- Kradljivac električne energije prvo je pretio monterima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nikoli V. i njegovom kolegi, potom ih je vređao, a na kraju je i pucao na njih. Incident se desio u četvrtak, dan nakon isključenja električne energije zbog ilegalne potrošnje. Starac ih je napao dok su na istom području otkrivali krađu struje - saopštilo je preduzeće „Elektroprivreda Srbije“.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.