SRCE DA VAM STANE! Dečaku se otkačio pojas na ziplajnu, padao sa 12 metara visine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 14:46

SRCE DA VAM STANE! Dečaku se otkačio pojas na ziplajnu, padao sa 12 metara visine (VIDEO)

Snimak šokantnog incidenta u meksičkom zabavnom parku postao viralan dok porodica traži pravdu za pokvareni pojas koji je doveo do pada.

Incident se dogodio prošle nedelje u zabavnom parku u saveznoj državi Nuevo Leon, a roditelji dečaka su odlučili da tuže operatera vožnje zbog pokvarenog pojasa koji je navodno pukao tokom vožnje.

Prema izveštajima, dečak se nalazio na ziplajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je u jednom trenutku došlo do pucanja pojasa i on je počeo da pada sa visine od 12 metara. Međutim, srećom, turista koji je bio u blizini bazena primetio je šta se događa i brzo reagovao.

Bez oklevanja, skočio je u vodu i izvukao dete iz bazena, sprečavajući tako potencijalnu tragediju.

Roditelji su se oglasili na društvenim mrežama i podelili svoje iskustvo, izražavajući ogorčenje zbog pokvarenog pojasa koji je doveo do ovog opasnog incidenta. Snimak događaja počeo je da se širi na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada je dečak vozio ziplajn, a zatim neočekivano pao.

On je nakon pada zadobio lakše povrede i oporavlja se od svega što mu se dogodilo.

Nakon incidenta, policija je zabranila vožnju na nekoliko atrakcija u pomenutom parku dok se ne završi istraga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.