Izvor: Blic, 24.Dec.2023, 03:25

"SPLAV JE POČEO DA TONE I KRENUO JE STAMPEDO!" Jedna od devojaka sa "Kartela" za "Blic" opisala dramu: "Jedni su skakali u vodu, drugi su se plašili da se ne udave!" (FOTO)

Splav "Kartel" na Savskom keju večeras je počeo da tone nešto posle ponoći, a policija je brzo došla na mesto incidenta i evakuisala oko 30 gostiju. Kako je jedna od devojaka rekla reporterki "Blica", ljudi su doslovno skakali u vodu da bi se spasli.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dramatične slike sa Savskog keja; Potonuo splav, gosti skakali u vodu; "Ne znamo da li ima stradalih" VIDEO

Izvor: B92, 24.Dec.2023

Splav "Kartel" na Savskom keju je počeo da tone nešto posle ponoći. Policija je brzo došla na mesto incidenta i evakuisala oko 30 gostiju...Dramatični snimci sa mesta nesreće na splavu "Kartel" pristizali su iz minuta u minut. Na jednom od njih se vidi kako spasioci čamcima prevoze goste splava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.