ŠOKANTAN SNIMAK: Tinejdžeri ukrali Toyotu, pa POKOSILI policajca na biciklu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:18

ŠOKANTAN SNIMAK: Tinejdžeri ukrali Toyotu, pa "POKOSILI" policajca na biciklu

Incident se dogodio usred belog dana.

Šokantni snimak nam dolazi iz Kanade. Prikazuje raskrsnicu na kojoj se vidi crvena Toyota Corolla koja naglo izlazi iz trake i udara u policajca na biciklu. Snimak jasno upućuje da je vozač namerno udario policajca i zatim pokušao da pobegne.

Incident se dogodio usred belog dana, a kako se navodi u saopštenju policije Toronta, sve je počelo nakon što su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri policajca na biciklima uočila ukradeni automobil na semaforu. Vozač Toyote ih je odmah primetio, dao po gasu i pritom udario policajca koji mu se isprečio u begu.

Kako javlja CBC, policajac je prebačen u bolnicu gde su mu sanirane povrede koje nisu opasne po život. Iako je crvena Toyota pobegla s mesta nesreće, kasnije je vozilo locirano. Naknadno je utvrđeno da je za upravljačem bila 17-godišnja devojka, a njoj je društvo pravio 15-godišnjak. Oboje su uhapšeni i optuženi za čak osam teških krivičnih dela, uključujući opasnu vožnju, napad oružjem, krađu, beg s mesta nesreće itd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.