SKANDAL U UTISKU NEDELJE Olja bez imalo srama uvredila Caneta, on demonstrativno NAPUSTIO EMISIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 00:17

SKANDAL U "UTISKU NEDELJE" Olja bez imalo srama uvredila Caneta, on demonstrativno NAPUSTIO EMISIJU (VIDEO)

Rok muzičar Zoran Kostić Cane izašao je večeras iz studija emisije "Utisak nedelje" neposredno nakon što je emisija uživo počela. On je napustio emisiju nakon incidenta sa Oljom Bećković koji se dogodio na početku.
Autorka i voditeljka emisije "Utisak nedelje", koja je poznata po tome što gostima upada u reč, prekida ih i ne dozvoljava im da završe misao i koja je sklona da gledaocima koji se uključe u emisiju, a sa čijim se mišljenjem ne slaže, isključuje vezu, uspela je arogantnim pristupom da iznervira još jednog svog gosta.
Naime, frontmen grupe "Partibrejkersi" Zoran Kostić Cane napustio je emisiju Bećkovićeve nakon što je sva njena drskost isplivala na površinu.
Olja,...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.