SKANDAL U NAJVEĆOJ SVETINJI! OVAKAV BEZOBRAZLUK DO SADA NIJE VIĐEN: Nisu mu dali da uđe u crkvu, a onda je uradio nešto ZAISTA BOGOHULNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 20:58

SKANDAL U NAJVEĆOJ SVETINJI! OVAKAV BEZOBRAZLUK DO SADA NIJE VIĐEN: Nisu mu dali da uđe u crkvu, a onda je uradio nešto ZAISTA BOGOHULNO (VIDEO)

Student je potpuno nag ušao u crkvu.

Mladi student iz Nigerije upao je u baziliku Svetog Stefana u Budimpešti, skinuo se nag a potom se popeo na oltar.

Kako prenose tamošnji mediji, incident se dogodio juče, dok se na snimku vidi kako jedna žena pokušava da zamoli 20-godišnjeg studenta da siđe dole, dok ljudi napuštaju crkvu.

 Stranac je, kako navode mediji upoznati sa slučajem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušao da uđe u crkvu u šortsu, što mu je naravno uskraćeno. Ipak, i pored toga, gurnuo je jednog člana obezbeđenja, nakon čega je sproveo svoju neslanu šalu.

Na lice mesta su stigle ekipe policije i Hitne pomoći, ali pripadnici Hitne pomoći nisu smatrali da mogu da mu pomognu, tako da je slučaj prepušten nadležnosti policije.

- Saslušan je u policiji zbog sumnje za malverzaciju i posedovanje droge. Nakon saslušanja je priveden - navodi se u saopštenju.

 Prošlog leta, slična stvar se dogodila u bazilici Svetog Petra u Rimu, kada se jedan mladić iz Brazila popeo na glavni oltar nag, u znak protest protiv rata u Ukrajini.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Hirado/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.