SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI U ALBANIJI: Košarkaš brutalno NOKAUTIRAO sudiju i dobio ISTORIJSKU kaznu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI U ALBANIJI: Košarkaš brutalno NOKAUTIRAO sudiju i dobio ISTORIJSKU kaznu (VIDEO)

Incident obišao ceo svet.

Nezapamćeni skandal dogodio se na košarkaškoj utakmici albanskog prvenstva, kada je jedan igrač nokautirao sudiju! KS Albanije ekspresno je reagovao i doživotno suspendovao košarkaša Tirane Bruna Deliju, zbog poteza kakav se ne pamti u igri pod obručima.

Iritiran sudijskom odlukom, Delije je prišao arbitru da se razračuna sa njim, a pošto delilac pravde nije hteo da popusti, Bruno je nokautirao sudiju.

Tipičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nokautom, kakav se samo u boksu viđa, Deliju je poslao arbitra na parket, da bi zatim razjareni košarkaš nastavio da šutira nesrećnog sudiju.

Nastala je neviđena gužva, ali su saigrači uspeli na kraju da odvoje razjarenog Bruna i zaštite arbitra. Snimak je, ipak, ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.