ŠESTORO POVREĐENO U EKSPLOZIJI: Prvi snimak fabrike nakon stravične nesreće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:47

ŠESTORO POVREĐENO U EKSPLOZIJI: Prvi snimak fabrike nakon stravične nesreće (VIDEO)

Požar je izbio u pogonu za proizvodnju jednobaznog baruta.

U požaru koji se dogodio danas u farbici "MB Namenska" u Lučanima, šestoro radnika je povređeno, od kojih je dvoje sa težim povredama zbrinuto u Opštoj bolnici u Čačku. Na društvenim mrežama pojavili su se i prvi snimci fabrike posle nesreće.

Požar je izbio jutros u pogonu za proizvodnju jednobaznog baruta.

Ovo nije prvi put da se nesreća dogodi u ovoj fabrici, a 2017. godine dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnika su nastradala.

Sama fabrika se oglasila odmah nakon nesreće i potvrdila da se incident dogodio, a do požara je došlo u proizvodnji jednobaznih baruta u fazi gnječenja na samom kraju procesa.

Snimak iz vazduha možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve nesreće u fabrici oružja „Milan Blagojević“ od 1949. godine: Čak 32 radnika izbila život

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

U fabrici oružja "Milan Blagojević - Namenska" u Lučanima jutros je izbio požar, u kome je šest radnika povređeno, isti dan kada je trebalo da u Osnovnom sudu u Ivanjici bude nastavljeno suđenje bivšim rukovodiocima te fabrike zbog eksplozije koja se dogodila 14. jula 2017. kada su poginuli radnici...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.