ŠEKULARAC KRIVI POLICAJCA!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2011, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEKULARAC KRIVI POLICAJCA!

BEOGRAD - Tužilaštvo na potezu! Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučiće narednih dana da li će Sanja Aleksić (31), prijateljica proslavljenog fudbalera Dragoslava Šekularca, biti prekršajno ili krivično gonjena zato što je 7. februara kolima udarila policajca koji je pokušao da joj naplati kaznu za nepropisno parkiranje.

BEOGRAD - Tužilaštvo na potezu!

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučiće narednih dana da li će

Sanja Aleksić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (31), prijateljica proslavljenog fudbalera Dragoslava Šekularca, biti prekršajno ili krivično gonjena zato što je 7. februara kolima udarila policajca koji je pokušao da joj naplati kaznu za nepropisno parkiranje.

Podsetimo, incident se dogodio na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 74. Uprkos povredama koje ima policajac, proslavljeni fudbaler i Zvezdina zvezda ostao je pri svojim tvrdnjama da je policajac kriv:

- On i njegov kolega ne da nije trebalo da naplate kaznu, nego je trebalo da mi pomognu i da me otprate do bolnice. On je bio nepristojan. Videli su ženu samu u kolima i hteli da joj naplate kaznu što je na trenutak stala da me sačeka. A šta bi bilo da je stala jer joj je pozlilo? Nisu valjda oni tu samo da kažnjavaju, nego i da pomažu. Nisu se poneli kao ljudi. Došli su interventna, inspektori, Hitna pomoć, "pauk", digli su uzbunu zbog jednog parkiranja - rekao je juče za Kurir Dragoslav Šekularac.

(M. Ž. L.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.