Ružić: Incidenti pred izbore nikome nisu potrebni

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Incidenti pred izbore nikome nisu potrebni

Kraljevo -- Potpredsednik SPS Branko Ružić izavio je u Kraljevu, povodom medijskih navoda o mogućim neredima uoči izbora, da "incidenti nikome nisu potrebni".

"Što se tiče najava da će biti nekih incidenata, mislim da to nikome nije potrebno. Mislim da oni koji tako nešto najavljuju nemaju dovoljan nivo političke odgovornosti koja je je potrebna da se zaista za sada, rekao bih jednom demokratskom i mirnom kampanjom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kormilari do kraja na pravi način", rekao je Ružić.

Ružić koji je danas učestvovao na tribini SPS u Kraljevu, izrazio je očekivanja da do nereda neće doći, uz konstataciju da niko nema potrebe "bilo spolja, bilo iznutra" da izaziva nerede.

On je rekao da su sve referentne međunarodne organizacije, od Misije Oebs do Saveta Evrope, obavile razgovore sa svim političkim strankama.

"Obavili su trijažu i razgovore sa političkim strankama, verovatno napisale zapisnike, i nadam se da ništa ružno ne može da se desi do kraja ove kampanje jer bi to bila zaista sramota za jednu državu koja pretenduje da postane član Evropske unije", kazao je Ružić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.