Rutović se krije u Crnoj Gori, Peconi ćuti o incidentu

Izvor: Prva.rs, 26.Mar.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rutović se krije u Crnoj Gori, Peconi ćuti o incidentu"

Kako beogradski list saznaje, on se, najverovatnije skriva u Crnoj Gori. Za to vreme, Ranković se nalazi u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju, a policijskim inspektorima još nije ispričao šta se dogodilo kobne večeri u hotelu "Prag".
Rutovića, koji se od srede uveče nalazi u bekstvu, policija je nakon napada pokušala da pronađe u porodičnoj kući u Beogradu. Izvršen je pretres njegove vile u Vojvode Vlahovića 17, ali zasad nije poznato da li je pronađen trag koji bi pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u daljoj istrazi. 

Svedočenje Peconija, koje bi moglo da pomogne u rasvetljavanju ovog slučaja, još nije obavljeno, s obzirom na to da se nalazi na Odeljenju poluintenzivne nege u Urgentnom centru, gde bi lekari trebalo da mu operišu krvne sudove noge. 

Pucnjavi u "Pragu" prema dosadašnjim nalazima istrage prethodila je rasprava Rutovića i Rankovića oko kupovine nekretnina u Beogradu. 

Njih dvojica su se, navodno i ranije sukobljavali zbog poslovnih interesa. Kako saznaju "Novosti", predstojeća kupoprodaja poznatog restorana "Venecija" na zemunskom keju i hotela "Central" u Zemunu, koji pripadaju istom vlasniku, bili su okidač za obračun između dva biznismena.
Izvor: Večernje novosti
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.