Rukometaši Vojvodine sprečili da putnik otvori vrata aviona tokom leta

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine sprečili da putnik otvori vrata aviona tokom leta

Rukometaši Vojvodine sprečili su incident u avionu na letu iz Frankfurta za Beograd prevoznika Lufthanze.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodine Milan Đukić rekao je za 021.rs da je putnik, koji je izazvao problem izgledao sumnjivo još prilikom ukrcavanja, a negde na sredini leta pokušao je da otvori vrata kabine u čemu ga je sprečilo kabinsko osoblje, pomoćni trener Vojvodine Milan Mirković i rukometaš Aleksej >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rastvorcev.

- Sleteli smo oko 13:30 časova danas. Taj čovek je seo preko puta mene u Frankfurtu, delovao je prilično dezorijentisano i izgubljeno, pokušavao je sa svima da priča, a takođe i sa mnom. Razmenili smo možda pet rečenica kada ga je stjuardesa prebacila na njegovo mesto, ali se on opet vratio i počeo je da razgovara sa čovekom ispred mene sa nekim napadnim i ludačkim pitanjima, da bi u jednom trenutku počeo da lupa u kabinu od pilota sa izjavom da će otvoriti vrata od aviona. Onda ga je glavni stjuart zamolio da pređe u biznis klasu, a njemu su pomogli Milan Mirković i Aleksej Rastvorcev, koji su seli sa njim u biznis klasu, kako ne bi dalje pravio probleme. Čim smo sleteli policija ga je uhapsila, a po nekim našim saznanjima iz priče sa njim, on je Jordanac sa američkim pasošem - rekao je Đukić.

Avion je bezbedno sleteo u 13 i 30 časova. Po okončanju drame, prema prvim informacijama, posada aviona nije prijavila kontroli leta vanrednu situaciju, već je avion neometano sleteo na beograski aerodrom, kako je bilo planirano. Po sletanju, policija je ušla u avion i izvela problematičnog putnika iz aviona, kojeg je odmah potom prebacila u Policijsku upravu Beograda, gde je u toku njegovo saslušanje, saznaje 021.rs. Prema nezvaničnim informacijama, Jordanac ima američki pasoš na ime Laken.

Rukometaši Vojvodine vraćali su se sa gostovanja u Portu, gde su sinoć igrali utakmicu Lige šampiona.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Uhapšen putnik na letu Frankfurt-Beograd

Izvor: Beta, 06.Dec.2015

Nemačka aviokompanija Lufthanza potvrdila je da je danas jedan putnik na letu Frankfurt - Beograd predat po sletanju srpskoj policiji, nakon što je tokom leta pokušao da učini "nešto sumnjivo" na vratima koja vode u kokpit."Čovek je ustao i pokušao nešto na vratima, ali su ga u tome sprečili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.