Rodrigez ima problema sa policijom

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodrigez ima problema sa policijom

Muke kolumbijskog veziste

Umesto novogodišnjih čestitki - incident. Hames Rodrigez neće po dobrom pamtiti završni dan 2015. i ulazak u novu godinu. Vezista Reala našao se na meti policije, zbog prekoračenja brzine.

Kolumbijski reprezentativac se u četvrtak, 31. januara, na autoputu M-40 nije zaustavio automobil na signalizaciju madridske policije, koja je ustanovila da je vozio 200 kilometara na sat. Usledila je potera za crnim Audijem R8, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve do trening centra kraljevskog kluba, gde su službenici ušli i obavestili Hamesa da je prekršio zakon i dodatno ga „nagazili“ što se nije zaustavio na njihov zvučni signal.



Rodrigez se pravdao da je u automobilu u tom trenutku bila glasna muzika, te da zbog toga nije čuo policiju, niti je spazio dok ga je jurila do Valdebebasa, gde je došao na obavezan sastanak, dan posle utakmice sa Real Sosijedadom.

Prema izveštajima iz Španije, Hamesa Rodrigeza čeka novčana kazna, ali i oduzimanje vozačke dozvole  u trajanju od šest meseci do godinu dana.

Pratite MOZZART i na Vajberu!
Pogledaj vesti o: Incident,   Autoput

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.