Robert Patinson unajmio dvojnika

Izvor: Politika, 04.Jan.2011, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson unajmio dvojnika

LONDON - Britanski glumac Robert Patinson navodno je unajmio dvojnika kako bi se zaštitio od preterano oduševljenih obožavateljki.

Patinson, koji u vampirskom serijalu „Sumrak saga” igra Edvarda Kulena, na taj korak se odlučio posle nedavnog incidenta kad su ga posebno opsednute obožavateljke napale u gužvi.

„Postao je meta grupe preterano egzaltiranih oožavateljki”, ispričao je jedan izvor Dejli >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << staru.

„Robert je stalno stalno preplavljen porukama obožavateljki, ali jedna grupa od četiri devojke ga stalno opseda i poručuje kakve bezobrazne stvari želi da radi sa njim. Jedna devojka iz Japana se uvek pojavljuje gde je i on”.

„Robert misli da je jedini način da poveća svoju sigurnost da unajmi dvojnika. Možda deluje malo preterano, ali tako bar može da bude u dve zemlje istovremeno”, dodao je taj izvor.

Patinson trenutno snima četvrti film o vampirima, „Praskozorje”.

Beta

objavljeno: 04.01.2011.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.