Rečna policija spasila davljenika

Izvor: Studio B, 19.Jul.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rečna policija spasila davljenika

Rečna policija spasila je rano jutros jednog davljenika kod splava "La sata" u blizini Savskog nasipa, rekli su u Hitnoj pomoći.

Incident se dogodio jutros oko tri časa, a posle ukazane prve pomoći, mladić, koji nije bio životno ugrožen, zbrinut je na Vojno-medicinskoj akademiji.

Jedna žena zadobila je lakše povrede kada je na nju naleteo automobil u Beogradskoj ulici u Sremčici, sinoć nešto posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 22 sata, kazali su još u toj službi.

U lančanom sudaru koji se dogodio u 19.10 u ulici Radnih akcija kod broja 67 u Železniku, lakše je povređeno jedno dete uzrasta 11 godina, dok je trudnica koja se nalazila u drugom vozilu iz predostrožnosti zbog pretrpljenog stresa zbrinuta u klinici Narodni front.

Tokom noći lekari Hitne pomoći obavili su 92 intervencije, od kojih 21 na javnom mestu, a najviše tegoba imali su astmatičari i srčani bolesnici. Dogodilo se i nekoliko tuča, ali bez težih posledica, rekli su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rečna policija spasila davljenika

Izvor: Blic, 19.Jul.2010

Rečna policija spasila je rano jutros jednog davljenika kod splava "La sata" u blizini Savskog nasipa, rekli su u Hitnoj pomoći...Incident se dogodio jutros oko tri časa, a posle ukazane prve pomoći, mladić, koji nije bio životno ugrožen, zbrinut je na Vojno-medicinskoj akademiji, rečeno je agenciji...

Nastavak na Blic...

Poginula devojka u naselju Kaludjerica

Izvor: S media, 20.Jul.2010, 08:38

..U saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu nešto pre ponoći poginula je 23.godišnja devojka, kada je na nju naleteo putnički automobil, potvrdjeno je u Upravi saobraćajne policije...Vozač se nije zaustavio, ali je ubrzo uhvaćen nedaleko od mesta nesreće...Deo Smederevskog puta na kome je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.