Razrešen komandant niške Žandarmerije

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razrešen komandant niške Žandarmerije

Komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić razrešen je dužnosti, a protiv sedmorice pripadnika niške žandarmerije podnete su krivične prijave zbog prekomerne upotrebe sile.

Foto: "Južne vesti"

Komandant žandarmerije u Nišu Senad Koštić razrešen je dužnosti. Podneto sedam krivičnih prijava protiv žandarma, koji su pretukli Andreja Vučića i pripadnike obezbeđenja premijera, saznaje RTS.

Potvrde ove informacije za sada nema iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << unutrašnjih poslova, ali je sam Koštić novinarima potvrdio da je smenjen.

Koštić je, prenose "Južne vesti", rekao da jeobaveštenje o smeni dobio putem telefona, ali to dalje nije želeo da komentariše.

O incidentu u kome je povređen premijerov brat, u javnosti su se pojavila dva snimka, a policija je sprovela opsežnu istragu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen Senad Koštić, komandant niških žandarma

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Okt.2014

BEOGRAD - Protiv sedam pripadnika te jedinice podnete su krivične prijave zbog brutalnog prebijanja i prekom upotrebe sile protiv Andreja Vučića, brata premijera Vučića i dvojice pripadnika Vojno bezbednosne agencije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.