Izvor: S media, 07.Nov.2012, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razrešava se incident na autoputu: Policija dobila fotografije vozača

Fotografije vozača džipa, koji je u petak uveče pokušao da preseče kolonu vozila u kojoj je bio predsednik Tomislav Nikolić, u utorak su dostavljene policiji, saznaju „Novosti“.

Dve slike su „skinute“ sa kamera na naplatnim rampama u Bubanj potoku i kod isključenja za Smederevo, na auto-putu Beograd - Niš. One se trenutno „čiste“, kako bi se nedvosmisleno utvrdio identitet vozača.

Potvrđeno je da vozilo, koje je izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << incident, pripada Upravi saobraćajne policije, odnosno da ga koristi načelnik, general Dragiša Simić. Dostavljeni fotosi su lošeg kvaliteta i još se pouzdano ne zna da li je u petak uveče za volanom bio on ili njegov vozač Saša Pejović.

Danas bi trebalo da stignu rezultati analize baznih stanica mobilnih operatera duž trase od Bubanj potoka do skretanja za Smederevo, kako bi se utvrdilo ko se kretao tom deonicom u vreme prolaska pratnje šefa države.

Drama na auto-putu dogodila se u petak uveče, kada se džip Uprave saobraćajne policije iznenada ustremio na kolonu u kojoj je bio predsednik Nikolić, koji se bio zaputio ka Kragujevcu. „Uljez“ je nekoliko puta pokušao da „iseče“ pratnju, pa su u jednom trenutku predsednikovi telohranitelji repetirali oružje. Srećom, teže posledice su izbegnute, pošto je džip posle jurnjave skrenuo ka Smederevu. Opširnije OVDE.

(S media/Novosti)

Foto: Beta, arhiva
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.