Raspisana poternica za Ivanom Bogdanovim?

Izvor: Press, 04.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisana poternica za Ivanom Bogdanovim?

MUP Srbije raspisao je internu potragu za huliganom Ivanom Boganovim (34) zbog ulaska na teren tokom meča Srbija - Albanija, piše "Blic".
Pozivajući se na izvore u vrhu policije, list navodi da je policija nakon incidenta na meču koji je održan 14. oktobra pokušala da pronađe Bogdanova na prijavljenoj adresi, ali je on pre toga umakao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog čega je raspisana interna potraga

 
Zbog ulasaka na teren, tužilac bi mogao da podnese krivičnu prijavu protiv Bogdanova zbog izazivanja nereda na sportskim događajima.
Zbog utrčavanja Bogdanova i ostalih huligana u teren FSS je kažnjen oduzimanjem tri boda, kaznom od 100.000 evra i igranjem dve utakmice bez publike.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Policija traga za huliganom Bogdanovim

Izvor: Blic, 04.Nov.2014

MUP Srbije raspisao je internu potragu za huliganom Ivanom Bogdanovim (34) zbog ulaska na teren tokom meča Srbija - Albanija, saznaje “Blic” u vrhu policije...Policija je nakon incidenta na meču sa Albanijom, koji je odigran 14. oktobra, pokušala da pronađe Ivana Bogdanova na prijavljenoj adresi....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.