Radile vile zbog mesta za parking

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Radile" vile zbog mesta za parking

SVAĐA poznanika Ljubomira Petrovića (65) i Dragiše Petrovića (63) oko parking mesta u Malom Mokrom Lugu prerasla je u - obračun vilama i krvavo pesničenje! U incidentu koji se dogodio u utorak oko 11 sati u Ulici 29. novembra, deblji kraj je izvukao Ljubomir koji je teško povređen prevezen u Urgentni centar, dok je policija privela Dragišu. Naizgled naivni sukob dvojice muškaraca posle nekoliko uvreda pretio je da je u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fatalno završiti. Naime, Dragiša Petrović došao je kod svoje prijateljice, koja živi u ulazu broj 12, pored Ljubomirovog imanja i parkirao se prekoputa njegove kuće. Ljubomir, koji je u tom trenutku čistio lišće u svom dvorištu, prigovorio je Dragiši i zatražio da pomeri automobil. Počeo je da psuje i vređa svog poznanika da bi u jednom trenutku nasrnuo na njega - vilama. Dragiša je uspeo da mu ih otrgne iz ruku i savlada ga sa nekoliko udaraca... Kako smo saznali od očevidaca, Ljubomir već duže vreme ne dopušta parkiranje oko svog imanja. Prema rečima komšija, sve se dobro i završilo kako je moglo. - Došao je po mene da idemo na pijacu. Ljubomir je počeo da ga psuje i vređa. Dragiša mu je objasnio da će se pomeriti za pet minuta. Nekoliko minuta je trajalo to nadvikivanje preko zida. - priča S. N., koja živi na broju 12. Galama nije prestajala, pa je uplašena žena izletela iz svog dvorišta... - Dragiša se spuštao ka mojoj kući kada sam iza njegovih leđa ugledala Ljubomira koji vilama kreće ka njegovom vratu, držeći ih kao koplje - priseća se S. N. - Vrisnula sam: - "Pomeri se!" Dragiša se okrenuo i uspeo je da zgrabi dršku alatke. Cimali su jedan drugog, Ljubomir je počeo pesnicom da udara Dragišu u lice. Ovaj mu je uzvratio. Od udarca Ljubomir je pao i udario glavom o beton. Ja sam nekako uspela da dohvatim vile i bacim ih na kraj dvorišta... "UBIO BI GA DA NISAM NAIŠLA" Na ovoj adresi S. N. živi već godinu dana kao podstanar i za to vreme Ljubomira je upoznala kao ljutitog čoveka koji je stalno pretio i pravio probleme komšijama. - Žali se da se ljudi parkiraju na njegovoj zemlji, da je međa na ovoj strani zida - kaže S. N. - Milion puta sam mu rekla da to treba da rešava sa mojom gazdaricom, a ne sa mnom. Trudila sam se da ga izbegavam i da se ne svađam s njim. Tu je dolazio da radi, imao je neke mašine i kamione. Sa Dragišom se zna godinama, jer su jedno vreme radili zajedno. Ubio bi ga sigurno da nisam naišla u pravom trenutku... NIJE BILO UBADANjA Hitna pomoć je primila poziv oko 10 i 40 da je jedan čovek uboden u vrat. - Ispostavilo se da je muškarac star oko 60 godina pretučen vilama i da nije bilo ubadanja - potvrdila je Nada Macura. - Bio je svestan kada su došli lekari, ali je povremeno gubio svest. Povređenog i sa potresom mozga prevezli smo ga u Urgentni centar.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TUKLI SE VILAMA ZBOG PARKINGA: Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 07:50

Ljubomir Petrović nasrnuo na prezimenjaka Dragišu besan zbog mesta na kojem se parkirao. Ljubomir napao Dragišu vilama, ovaj mu ih oteo i izudarao ga drškom oruđa..BEOGRAD - Dragiša Petrović (63) i Ljubomir Petrović (65), obojica iz Beograda, sukobili su se juče u Malom Mokrom Lugu zbog parking...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.