REAKCIJA PRODUKCIJE! Nakon incidenta i krađe, stigla opomena za takmičarku - Vrati UKRADENI novac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJA PRODUKCIJE! Nakon incidenta i krađe, stigla opomena za takmičarku - Vrati UKRADENI novac!

Nije joj bilo po volji...

Veliki šef je u toku dana poslao pismo svim ukućanima na adresu Bele kuće, gde je naglasio kako je vreme da ovonedeljni vođa Bane Čolak podeli budžete prema svom nahođenju i zbog toga izazvao burne reakcije pojednih zadrugara.

Tako je i sada došlo vreme da takmičari krenu u kupovinu, što su svi jedva dočekali, ali je u pismu Veliki šef spomenuo i Sašku Karan koju je upozorio da vrati novac koji nije pripadao njoj.

- Dragi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugari, upravo je otvorena prodavnica. Možete ulaziti po četvoro, imate 10 minuta da sve kupite. Saška, vrati budžet koji si ukrala - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pogledajte rezultate

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

DUŠICA ĆE NAPUSTITI ZADRUGU?! Voditeljka izjavom IZNENADILA sve! A posle ovog pitanja se totalno POGUBILA! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.