Izvor: Blic, 09.Okt.2022, 10:51

RAZBILI MU REBRA I VILICU, BORE MU SE ZA ŽIVOT Ovo je mladić (31) koji je brutalno napadnut u Novom Pazaru

Mladić Demir L. (31) iz Novog Pazara brutalno je napadnut u tom gradu u petak ispred restorana "Bosna" i trenutno se nalazi u teškom stanju u beogradskoj bolnici i lekari mu se bore za život, dok je ubrzo nakon incidenta i jedan od napadača uhapšen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demiru polomljena rebra i vilica: Lekari se bore za život pretučenog u Novom Pazaru

Izvor: 24sedam.rs, 09.Okt.2022

Demir L. napadnut ispred restorana "Bosna" i sa teškim povredama prevezen u bonicu u Beogradu

Nastavak na 24sedam.rs...

U NEDELJU DANA OSTAO BEZ OCA I MAJKE Drug pretučenog mladića iz Novog Pazara ispričao BOLNU SUDBINU: Život ga nije mazio, a sada mu i visi o koncu!

Izvor: Blic, 09.Okt.2022

Mladić Demir L. (31) koji je pretučen pre dve večeri ispred restorana "Bosna" u Novom Pazaru, trenutno je u teškom stanju i lekari mu se bore za život. Njegova najbliža rodbina i prijatelji pričaju za "Blic" kako mladića već godinama prati kleta sudbina, kao i da je ovo samo jedan u nizu nesrećnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.