RAZBIJENO STAKLO NA VOZILU HITNE POMOĆI

Izvor: Kurir, 28.Jul.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBIJENO STAKLO NA VOZILU HITNE POMOĆI

BEOGRAD - U Ulici Kralja Petra u Beogradu rano jutros, u 3. 50 časova, razbijeno je bočno staklo na vozilu Hitne pomoći, izjavila je portparol te zdravstvene službe Nada Macura.

Hitna pomoć je pozvala policiju, koja je obavila uviđaj namestu incidenta u Ulici Kralja Petra kod broja 10, rekla je dr Macura.

Hitna pomoć je prošle noći imala 90 lekarskih intervencija od kojih 16 na javnom mestu i u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa, istakla je portparol Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomoći.

U protekla 24 časa Hitna pomoć je obavila 184 lekarske intervencije od kojih 50 na javnom mestu, rekla je dr Macura.

Dr Macura je savetovala da je prijatno vreme potrebno iskoristiti za šetnju, ali i provetravati prostorije u kojima se boravi i unositi dovoljno tečnosti u organizam.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.