RASPOP KRENUO JAJIMA NA SKUPŠTINU Kontroverzni Antonije Davidović ponovo u centru SKANDALA

Izvor: Press, 03.Avg.2020, 11:36

RASPOP KRENUO JAJIMA NA SKUPŠTINU Kontroverzni Antonije Davidović ponovo u centru SKANDALA

Raspop Antonije Davidović sa megafonom u ruci predvodi proteste ispred Doma Narodne Skupštine.
foto:blic
U jednom trenutku on je uzeo nekoliko jaja i, naočigled policajaca, počeo da gađa Dom Narodne skupštine.

Ovaj raspop poznat je po skandalima, između ostalog i zbog nasrtaja automobilom na policajce pre nekoliko godina, zbog čega je svojevremeno čak i privođen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Samo mesec dana nakon tog incidenta porušio je i dva stuba buduće merne stanice i osmatračkog centra na brani Rovni i pričinio štetu od oko 800.000 dinara, a policija je i tada obavila uviđaj.
Svojevremeno je bio u kosovskim manastirima Zočište i Crna reka, a raščinjen je zbog učešća u protestima pred Gračanicom na Kosovu i Patrijaršijom SPC u Beogradu prilikom smene tadašnjeg episkopa raško-prizrenskog Artemija.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KO JE RASPOP DAVIDOVIĆ Danas je jajima gađao Skupštinu, ali u moru SKANDALA koje je pravio, to nije ništa

Izvor: Blic, 03.Avg.2020

Raščinjeni monah Antonije Davidović i danas je u centru pažnje jer je jajima gađao Skupštinu, ali on je odavno poznat po brojnim skandalima iz svoje izuzetno burne prošlosti. Više puta je hapšen, nasrtao je na policiju, a zbog mnogobrojnih ekstremističkih ispada je i raščinjen. Ipak, ovaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.