RAMA: Srbija će biti normalna kada shvati da je Velika Albanija samo njena noćna mora

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMA: Srbija će biti normalna kada shvati da je Velika Albanija samo njena noćna mora

Albanski premijer Edi Rama i dalje komentariše situaciju nastalu nakon incidenta na utakmici Srbija - Albanija kada je dron na teren uneo zastavu "velike Albanije"

Normalna Srbija mogla bi da bude moguća, samo ako stvarna Srbija shvati da je “velika Albanija” njena noćna mora, a ne naš projekat, napisao je danas na svom nalogu na Tviteru albanski premijer Edi Rama.

Ranije danas, Ramin zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Niko Peleši rekao je da će Rama doći u planiranu posetu Beogradu 22. oktobra.

Uoči Ramine posete došlo je do incidenta tokom fudbalske utakmice Srbija-Albanija, koji je podigao tenzije između dve zemlje.

Normal Serbia might be possible only if Real Serbia will understand that Greater Albania is their nightmare not our project!

— Edi Rama (@ediramaal) October 17, 2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić osudio je napade na radnje čiji su vlasnici Albanci, do kojih je došlo nakon incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija, ali je dodao da još nije odlučio da li će dozvoliti posetu albanskog premije naredne nedelje, prenela je agencija Rojters.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.