Pucnjava u Liverpulu – ubijena devetogodišnja devojčica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2022, 08:55

Pucnjava u Liverpulu – ubijena devetogodišnja devojčica

Devetogodišnja devojčica je ubijena, a dvoje odraslih je povređeno u pucnjavi u Liverpulu. Incident se, prema izveštaju policije, dogodio sinoć oko 22 sata po lokalnom vremenu. Policija traga za napadačem.

Devetogodišnja devojčica je zadobila prostrelnu povredu grudnog koša i u kritičnom stanju je odvezena u bolnicu, gde je kasnije preminula.

Dve osobe su prebačene u bolnicu sa povredama iz vatrenog oružja. Muškarac je zadobio prostrelne rane na telu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a žena je zadobila prostrelnu povredu ruke.

Policija je saopštila da je nepoznati muškarac oko oko 22 sata po lokalnom vremenu upao na imanje i pucao iz pištolja.

"Ovo je zaista šokantan incident u kojem je tragično ubijena mlada i nevina devojčica koja je nažalost umrla.

"Upućujemo saučešće porodici i prijateljima u ovom veoma teškom trenutku, naše misli su uz njih. Nijedan roditelj nikada ne bi trebalo da doživi gubitak deteta u ovim užasnim okolnostima. Ovaj zločin je odvratan i naše zajednice moraju istupiti i reći nam ko je odgovoran", poručila je pomoćnica šerifa Dženi Sims.

Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.